MEIDÄN TIIMI

ei ole hukassa!

"Kalimera, kalispera, kalinikta - efharisto para poli - mitäs muita olikaan?"

Kreikkalaiset - kulttuurien yhteentörmäys minulla tapahtui jo opiskeluaikoina, kun olin Englannissa vaihto-oppilaana. Kuinka sattuikaan, että suurin osa kämppiksistäni, siinä pienessä opiskelija-asuntolassa olivat Kreikasta - niin mantereelta, kuin saarilta lähtöisin!

Kavereiltani opin jo tuolloin arvostamaan ensiluokkaisia raaka-aineita. Keskinkertaisuus ei kiinnostanut enää
ainakaan oliiviöljyn suhteen.  Siis extra-neitsytoliiviöljy.

 

TOIMINTA-AJATUS

Luomua, terveellistä, gourmeeta, premiumia, loistotuotteita, hinta-laatusuhde. Verenpaine ja kolesteroli alas.

Perinteistä kreetalaista ruokavaliota. Toiminnan tarkoituksena on tuoda luonnonmukaisesti (luomu) viljeltyjä tuotteita Kreikasta, Kreetalta myytäväksi Suomen markkinoille. Tuotteiden logistiikan lopputuloksena ja saapuneena Suomeen, ne on tarkoitus saada erinäisten myyntiväylien kautta jakeluun joko jälleenmyyjille, ammattilaisille tai ravintoloille ja kuluttajille. Ennen kaikkea meitä kiinnostaa ekstra-neitsytoliiviöljyn tietoisuuden lisääminen Suomessa. Kissamoksessa toimii paikallinen kreikkalainen rekisteröity yritys ja keskusvarasto, joten Suomessa suuren varaston ylläpitotarvetta ei ole - vaikka sellainen meillä tietysti on.

LUONNON-

MUKAISTA

Luonnonmukaisesti (luomua, orgaanisesti) viljellyt ekstra-neitsytoliiviöljyt tulevat, noh, luonnollisesti oliiveista (oliivipuista), mitkä on kasvatettu kestävän kehityksen tavoin paikallisella maatilan maataloudessa. Alkuperäisen idealogian mukaisesti eloperäisen aineen palauttamisen tärkeys ja kompostointi sekä hyödyllisen pieneliötoiminnan hyväksikäyttö on pyritty maksimoimaan kaikessa toiminnassa. Tuotannon jokaisessa vaiheessa viralliset organisaatiot suorittavat standardoitua tarkastusta ja valvontaa; tähtäimenä varmistaa, että sertifioitu biologinen jäljitettävyys oliivintuottajiin säilyy.

Lue ehdottomasti lisää Pro Luomu ry:n sivuilta ytimekkäästi kirjoitettuna.

luomu
 
OTA YHTEYTTÄ 0449844063 |

© 2019 Kissamos Trade Goods | Y-tunnus 2929371-6

KISSAMOS

TRADE

GOODS