top of page

TOIMITUS-EHDOT

 

Rakas hyvän gourmet-ruuan ystävä,

me haluamme, että voit täysin rinnoin ja estoitta nauttia laadukkaasta, luonnonmukaisesti tuotetusta gourmet-ruuasta ja vieläpä niin, että toimitus tapahtuisi yhtä nopeasti, kuin Pizza Online-tilaus on kotonasi! Nyt, kun olet täällä, niin toivottavasti arvostat, mitä olemme pyrkineet tuomaan kotikeittiöösi - kuten olet varmaan huomannut liikkuessasi Suomen luonnossa, oliivi ei vielä kasva paikallisesti meidän perunapeltojen vierellä lehdoilla, joten tarvitsemme hiukan 

sisämarkkinakauppaa muista EU:n jäsenmaista ja näistä tapahtuvaa tavaroiden vapaata liikkumista. Sisäkasvina se kylläkin menestyy

Jotkin tuotteistamme ovat sidottuja vuodenaikaan ja sadonkorjuuhetkiin ja ajoittaiset toimitusvaikeudet tuppaavatkin olemaan yksi vaikeuksista, mitä toimitukset voivat kohdata Välimeren suunnalta tullessaan. Osa tuomisistamme voi vaatia erityistoiveita ja järjestelyitä.

Sydämellisesti

Perttu

TOIMITUSEHDOT VOIMASSA 1.1.2019 ALKAEN

SUOSTUMUS HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYYN

Tekemällä tilauksen hyväksyt mahdollisesti antamiesi henkilötietojesi käyttämisen, lue tietosuojaseloste tästä.

Huom! Tilauksen tekeminen ei vaadi asiakasrekisteriin luotavan käyttäjätilin luomista.

YLEISET EHDOT

Kissamos Trade Goods myy tuotteitaan sekä yksityishenkilöille että yrityksille joista käytetään myöhemmin termiä asiakas. Alle 18-vuotiaille asiakkaille tuotteita myydään vain sillä ehdolla, että asiakkaalla on tuotteiden ostamiseen holhoojan kirjallinen suostumus. Mikäli Kissamos Trade Goods:in sivuilla esitettävissä  hinta- tai muissa tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, Kissamos Trade Goods ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Asiakas päättää haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin. Kissamos Trade Goods ei vastaa eikä ole korvausvelvollinen valmistajista, maahantuojista tai muiden toiminnan aiheuttamista myöhästymisistä tai viivästyksistä.

MYYNTIALUE
 
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan pääasiassa Suomen alueelle. Lähialueiden asiakkaat voivat tiedustella tuotteita ja olla yhteydessä suoraan sähköpostitse info(a)kistradegoods.fi tai puhelimitse +358413684359 klo 9-18 välillä.

TUOTTEIDEN HINNAT

Kaikki tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroissa ja ne sisältävät arvonlisäveron 24% tai 14%. Tuotteiden kohdalla on ilmoitettu kunkin tuotteen myyntipaketin koko. Tuotekohtaiset toimituskulut lisätään hintoihin. Kissamos Trade Goods pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Tuotekohtaiset toimituskulut lisätään  hintoihin. Kissamos Trade Goods pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tarkemmat toimitusehdot

Tuotteidemme toimitusaika on n - m työpäivää.  

 

OTA YHTEYTTÄ / +358 0449844063 |
bottom of page